Тепло відступить та прийде гроза: у Кам’янському зміниться погода

У середу, 3 квітня, в Україні стане більш прохолодно. У більшості областей опуститься температура, будуть дощі та сильний вітер. Сьогодні кам’янчани вже відчули незначне похолодання.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На заході і півночі, на крайньому сході, в Приазов’ї та у Вінницькій областях — короткочасний дощ, а подекуди — ще й гроза. На Дніпропетровщині — без істотних опадів.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с.

Вдень температура повітря становитиме +13-18°. Вночі до +10-13°.

У четвер, 4 квітня, у Кам’янському зранку небо затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Вночі стовпчик термометра покаже +7 градусів, вдень потеплішає до +18 градусів.

У п’ятницю, 5 квітня, погода весь день буде ясною. Вночі та вранці температура повітря опуститься до +6 градусів, вдень прогріє лише до +12.

6 квітня ясним небо у Кам’янському буде лише вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Вночі +7, вдень потеплішає до +17 градусів.

У неділю, 7 квітня, ранок та вдень у місті будуть хмарними, і лише вечір порадує нас ясним небом. Нічний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він ослабне і піде знову, але ближче до вечора має припинитися. Вночі стовпчик термометра покаже +13 градусів, денна температура сягне показника +18.

Наступний тиждень розпочнеться із потепління. Вдень повітря знову прогріється вище 20 градусів. Опадів не очікується

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *