У Кам’янському відкрили перший Центр рекрутингу української армії

4 квітня в Центрі надання адміністративних послуг, що знаходиться на проспекті Василя Стуса, відкрився перший в місті Центр рекрутингу української армії.

Ця установа стала четвертою в області. Два таких центри працюють в Дніпрі, один в Новомосковську і тепер у Кам’янському.

Розрахований він на два робочих місця, де працюють консультатнти, які допоможуть бажаючим служити в армії обрати, де служити та яку військову спеціальність вибрати. Адже багато людей бояться мобілізації саме через те, що не знають, куди їх відправлять. Центр рекрутингу буде посередником між людьми та армією, який допоможе дізнатися всю необхідну інформацію.

Люди, які звертаються до центру, зможуть обрати службу за контрактом, або за мобілізацією. За контрактом, зазначили фахівці, процес оформлення більш складніший, та сама служба має більше переваг.

На відкритті Центру рекрутингу були присутні заступник міського голови Світлана Колісніченко, голова РВА Олег Гапіч, уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій  Бежевець, а також представники військових частин і керівник штаба ТРО.

Вони подякували місцевій владі та особисто міському голові Андрію Білоусову у сприянні відкриття центру в нашому місті.

Кам’янський центр рекрутингу буде підключений до Всеукраїнської бази. Далі в ЦНАПАх Кам’янського району планують відкрити ще 11 таких установ, зокрема в Жовтих Водах, П’ятихатках та Верхньодніпровську.

Центр рекрутингу в Кам’янському працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, без перерв, у чуботу – з 8 до 15:30.
Телефони для довідок: 067-474-70-63, 067-474-70-69.

а

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *