В’ячеславу Узелкову зроблять операцію на серці

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В’ячеслав Узелков розповів про заплановану операцію.

Так, сьогодні 5 квітня за декілька годин, В’ячеславу зроблять важливу операцію на серці. За його словами, він дуже переймається, щоб все минуло успішно. Надалі на спортсмена чекає реанімація й тривала відсутність у Мережі. Про це він повідомив у своєму фотоблогу й додав світлину з лікарні, подякувавши близьким за підтримку.

“Ось і настав той день, якого я чекав і боявся. Ніколи не переживав, як зараз. Дуже складна операція на серці. Через годину мене заберуть в операційну. Операція, потім реанімація і якщо все добре, буду без зв’язку, але здоровий. Дякую усім за підтримку. Друзям за добрі слова і підтримку, ворогам за те, що ніколи не віддам свої сили їм і до останнього буду боротися. Буду без зв’язку і якщо все добре, то після реанімації дам відповідь, чи є життя далі. Просити пробачення не буду. Життя дало мені багато уроків і випробувань, які я постійно долаю. Ось і це я подолаю”, – написав Узелков.

В’ячеслав Узелков / Фото: instagram.com/uzelkov_official

Зазначимо, В’ячеслав вже давно скаржиться на здоров’я та натякав, що причиною погіршення його самопочуття є професійний спорт. Зокрема, ще на початку лютого спортсмен повідомив, що ледь не попрощався з життям. Також фітнес-тренер переніс декілька операцій. Зокрема, на початку цього року він потрапив до лікарні у Вінниці, звідки його перевезли до Національного наукового Центру хірургії та трансплантології імені Шалімова у Києві. Вже у столиці 44-річному колишньому боксеру зробили операцію. Втім, жодних подробиць Узелков повідомляти не став.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *