У Кам’янському нададуть матеріальну допомогу власникам зруйнованих будинків

Через ворожу атаку на місто, яка сталася в ніч на 29 березня, було пошкоджено ряд будинків, 4 з них, розташовані на території дачного кооперативу – повністю зруйновані.

Сьогодні мер міста Андрій Білоусов провів засідання штабу з питань надання матеріальної допомоги людям. Відповідно до прийнятої на сесії міської ради програми на відшкодування збитків з міського бюджету спрямовано 3,5 мільйони гривень.

“Спеціальна комісія департаменту ЖКГ надала напрацювання та акти щодо наявних руйнувань. З наступного тижня почнемо виплати. Допомогу отримають всі.

Окрім матеріальної допомоги від міста, власники пошкоджених будинків, які мають право власності, подали заявки на державну послугу «єВідновлення». Людей підтримують також благодійні організації «Карітас», «Проліска» та «Право на захист».

Шановні мешканці! Відсутність права власності на житло не дає можливості отримання компенсації від держави за втрачений чи пошкоджений через війну об’єкт нерухомого майна. Раджу оформити відповідні документи, щоб мати гарантії від держави.

Вистоїмо та переможемо!” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *