Смертельна різанина у Кам’янському: подробиці від поліції

Поліцейські Кам’янського затримали 50-річного нападника, який вдарив чоловіка ножем у груди. Під час конфлікту підозрюваний спричинив смертельне ножове поранення потерпілому. За скоєний злочин фігуранту загрожує до п’ятнадцяті років позбавлення волі.

4 квітня близько 17:20 до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одній із квартир тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 35-річний власник оселі.

Як з’ясували поліцейські, додому до потерпілого прийшов знайомий. Між чоловіками виникла сварка, під час якої гість наніс удар ножем у груди приятеля. Після скоєного злочину втік. Потерпілий доповз до вікна та попросив про допомогу у перехожих, але до приїзду швидкої помер.

Протягом години оперативники кримінальної поліції Кам`янського районного управління поліції встановили місцеперебування підозрюваного. Ним виявився 50-річний раніше судимий місцевий житель.

 

Фігуранта затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України) та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *