Оце так вартість: у Дніпрі продається паска за 100 доларів від Dolce & Gabbana

На календарі вже 9 квітня і менше ніж за місяць, 5 травня, віряни відзначатимуть найголовніше свято — Великдень. В багатьох магазинах міста вже з’являються Великодні кекси. Однак в магазині Le Silpo ми помітили, мабуть, чи не одну з найдорожчих пасок в Україні. Вартує вона майже 100 доларів. Якщо точніше – то 3500 гривень.

Найцікавіше те, що виробником такого пасхального хліба зазначена сицилійська компанія Fiasconaro в кооперації з брендом одягу Dolce & Gabbana. Про це повідомляє Інформатор. Якщо у вас не відкривається відео, можете подивитися його в нашому профілі в Tik Tok, або ж на YouTube-каналі Інформатора.

Окрім італійського святкового хліба у магазині продаються й інші варіації Великодніх кексів. Є варіанти подешевше – за 250 гривень. Однак ціни на товари в яскравих пакуваннях вже починаються від 1 тисячі гривень. У Сицилії такі паски досить важко знайти у звичайних магазинах, адже постачають їх виключно для продажу у мережі супермаркетів Fozzi Group.

 Ще декілька “золотих” кексів

Отже, давайте детальніше подивимося, що нам за кекс пропонує Dolce & Gabbana. Єдине скажемо, що ми не стали витрачати 3,5 тисячі на звичайний виріб з борошна, бо вважаємо, що це взагалі поза меж, а взяли версію “подешевше” — за 950 гривень за 100 грамів хліба. Кекс називається “Коломбіна з мандариновою пастою”.

А що під коробкою? 

Ви могли б здивуватися, якби ми сказали, що у складі кексу є щось незвичне, але ні. Склад продукту звичайний — борошно з м’яких сортів пшениці, вершкове масло, цукор, глазур з мигдалем 11%, яєчний білок, дріжджі (з повним складом продукту можна ознайомитися на фотографії нижче). Іншими словами — це абсолютно звичайний склад виробу з борошна, хоча за таку ціну очікуєш щонайменше “їстівне золото”.

Отже, так що ж там під коробкою? А під коробкою у нас мем: “очікування — реальність”. У порівнянні з ним навіть найдешевші версії пасок з будь-якого магазину виглядають набагато привабливіше. У розрізі теж виріб не являє собою нічого незвичайного. Єдине — за 950 гривень в пасці родзинок і сухофруктів не передбачено.

Скільки коштує такий кекс в Європі?

На італійських майданчиках з продажу продуктів ми відшукали ідентичний кекс. Однак цікаво, що в Італії він коштує 15 євро (630 гривень), тоді як у нас на 300 гривень дорожче.

 Чи коштує смак тих грошей?

Будемо одразу відверті — ні. На смак це звичайна паска, але на наш особистий “експертний” погляд, трохи сухувата. Резюмуючи можемо сказати, що цей виріб своїх грошей взагалі не вартує і вважаємо краще взяти декілька пасок подешевше, або ж задонатити на ЗСУ.

“За таку ціну не тільки Христос воскресне”, — резюмував наш “кулінарний експерт” Антон.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі пограбували чоловіка

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника. Удень 14 травня в поліцію надійшла інформація про грабіж у…

1 хв. ago

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

12 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

13 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

14 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

14 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

15 години ago