“Дніпровагонмаш” відправив нову партію вагонів у Європу

Кам’янський завод «ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ» відвантажив нову партію вагонів у рамках реалізації проєкту «DB2».
Цього разу спільна робота ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ та TransANT була спрямована на реалізацію проєкту «DB2» з виготовлення вагонів типу Eamnos. Вагони MULTIBox нової конфігурації, а саме — 33-футові конструкції, мають максимально облегшену масу та підвищену міцність конструкції, що дає можливість розширити номенклатуру вантажів для транспортування.
Чотирьохвісний вагон MULTIBox 33ft – Eamnos призначений для транспортування щебню, залізної руди, скрапу та сипких вантажів. Конструкція вагону підвищеної міцності дає змогу транспортувати вантажі із високою насипною щільністю. Особливою перевагою вагону є зменшена база (довжина по буферам складає 11 590 мм) та полегшена конструкція (маса тари 21,5 т), завдяки чому вантажі можуть бути як сипкими і легкими, так і важкими, для прикладу відходи металургійного виробництва. Окрім того, можливим є перевезення вантажу у палетах із внутрішнім кріпленням. Наявність двох дверей дає змогу зручно виконувати усі навантажувально-розвантажувальні операції.
Окремо варто зазначити, що кожен наступний крок у реалізації замовлень на адресу наших європейських партнерів для усієї команди «ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ» є і цікавим досвідом, і приводом потішитися результатами своєї роботи. Адже рух вперед і перехід на нові етапи засвідчує, що за лаштунками виробничого майданчика закладено кропітку працю і потужний технологічний потенціал підприємства.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *