У Дніпрі автомобіль збив двох хлопчиків на “зебрі” (відео)

У Дніпрі автомобіль збив двох хлопчиків, які перебігали дорогу по пішохідному переходу. У якому стані 11-річний постраждалий та чи впіймали водія-втікача, розповість “Дніпро Оперативний” із посиланням на “ДніпроTV”.

7 березня близько 19:45 на вулиці Панікахи на перехресті з бульваром Платонова водій “Hyundai” не зупинився на світлофорі та збив двох хлопчиків, які перебігали дорогу по «зебрі».

Один хлопчик залишився майже неушкодженим, а 11-річному Богдану пощастило менше. За словами мами хлопчика,  у нього струс, він погано ходить, лише до туалету може дійти, частіше за все лежить, також він отримав перелом руки, забої. А ночами кричить та плаче, бо йому сниться аварія. Ще декілька днів хлопчик знаходитиметься під наглядом лікарів, а потім на нього чекає тривала робота з психологом.

Батьки одразу звернулись до правоохоронців і вже незабаром водія-втікача впіймали. Аліна Стадник, речниця Дніпровського відділу поліції, каже, що водієм виявився чоловік 1988 року народження. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України, а саме «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Зараз триває слідство. Йому загрожує покарання від штрафу до обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Пані Марина переконана, її син зараз живий завдяки тому, що вчасно потрапив до лікарів. Вона дякує людям, які одразу кинулися на допомогу. Батьки співпрацюють зі слідством, аби винуватець отримав заслужене покарання. Нині тривають експертизи і далі справа піде до суду.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *