У Кам`янському пенсіонерка потрапила на гачок шахраїв

«Ніколи, ні за яких обставин не повідомляйте паролі, а також інформацію, про дані своєї банківської картки», – закликають поліцейські Кам`янського.
6 квітня до поліції звернулась 82-річна місцева жителька із заявою про те, що її ошукали. Поліцейські встановили, що на мобільний телефон заявниці зателефонував невідомий, який представився працівником банку та повідомив, що з її банківського рахунку намагаються зняти кошти тому необхідно удосконалити безпеку пластикової карти. А задля термінового вирішення даної проблеми необхідно звірити деякі особисті дані та ввести надісланий код. Занепокоєна жінка відповіла на всі питання афериста та виконала запропоновані дії, а через деякий час зрозуміла, що з її банківського рахунку зникли грошові кошти.
Поліцейські нагадують громадянам, ніколи не називайте шахраям своїх повні дані та дані своїх близьких; ні в якому разі не виконуйте по телефону команди співробітників банку, наприклад: назвати номер банківської карти, пін код до неї та індивідуальний пароль, краще під’їхати до найближчого відділення банку та все з’ясувати особисто.
І найголовніше, якщо ж вам надходить підозрілий дзвінок, за будь-яких умов, не треба впадати в паніку і не поспішати виконувати умови аферистів. Спокійно покладіть трубку і, набравши контактний номер телефону клієнтської підтримки банку, з’ясуйте все, що вас цікавить.
Возможно, это изображение текст

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *