Про ослів і віщунів

З початку вторгнення російських агресорів в Україну ми вже чули стільки різних і неймовірних прогнозів про те, коли ця війна закінчиться – від різних експертів, екстрасенсів,  астрологів, тарологів , мольфарів, починаючи зі всесвітньо відомих Нострадамуса та Ванги, і закінчуючи Арестовичем і іншими, мало або зовсім невідомими провидцями. І чого тільки вони не пророкували! Нострадамус, начебто, передрікав, що війна триватиме лише 7 місяців. Ванга пророкувала, що війна продовжиться не більше 2 років, і Україна в ній переможе.

Правда, при умові, що президентом України стане …восьмий (Зеленський, на всяк випадок, нагадаю, лише 6-й) … Що і кого вона мала на увазі – так і залишилося загадкою.

Не відстають від своїх знаменитих колег і сучасні пророки.  Одні говорили, що війна закінчиться ще у березні 2022. Другі – у 2023-му, до Дня Незалежності. Треті бачать нашу перемогу у жовтні 2024. Один, так званий, новітній український «мольфар» взагалі заявив, що війна в Україні може закінчитися тільки тоді, коли.. абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, що відбуваються…

Усі ці прогнози і пророцтва, незалежно від рангів, статусів і титулів усіх цих віщунів об’єднує одне – ні один з них не збувся! І хоча б один з них пояснив – чому? Зірки не у той рядок вистроїлися? Карти не так лягли? Місяць не в тій фазі? Навпаки, вони, начебто нічого не сталося, і далі продовжують  робити свої геніальні прогнози і передбачування.

Ось нещодавно ще одна екстрасенса заявила, що війна в Україні закінчиться після того, як у Росії помре людина, яка цим керує і на це впливає. Після чого російські війська почнуть не просто відступати – тікати! Правда, імені і прізвища цієї людини екстрасенстка, чомусь, не назвала.  Не назвала вона, також точної дати її смерті, і причину. Чи сам помре, чи допоможуть…. Просто сказала, що після смерті якогось чоловіка, яка станеться скоро,  почнуться катаклізми, тобто комплексний вплив на цю територію, яка називається Рашкою.

Цікаво, кого ж вона мала на увазі? Напевно, Путіна, це ж він, начебто,  «усім керує і на все впливає»? Чи, може, когось, іншого? Кажуть же, що Путін давно вже помер, а той, кого ми в телевізорі бачимо, не справжній.

До речі, інший астролог передбачив, що Путін помре не раніше 2026 року. Правда, це може бути зовсім не Путін, а той, хто зацікавлений у війні Росії проти України. А зацікавлений у цьому не один Путін, зацікавлені багато сторін. Ось хтось  з них і має померти у 2026 році. Тоді і закінчиться війна. Як саме той «хтось» має померти – астролог теж не уточняє. Або просто не знає.

Як бачимо, у цих проротствах питань більше, ніж відповідей…Проте вони чомусь вважаються проротствами…

Про таких один мудрець колись сказав: «Осел, який знає дорогу, коштує більшого, ніж віщун, що ворожить навмання»…

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *