У Кам’янському проходить Відкритий чемпіонат з тхеквондо “Хоробре серце”

13 квітня у Кам’янському проходить Відкритий чемпіонат ДЮСШ№1 з тхеквондо під назвою “Хоробре серце”.

Змагання зібрали близько 150 учасників, це 10 команд з Дніпра, Першотравенська та Кам’янського. Наше місто представлене трьома спортивними закладами – ДЮСШ№1, 3 та 4. Протягом усього дня спортсмени демонструватимуть свою майстерність у розділах “пумсе” та “керугі”.

На спортивне свято, аби привітати спортсменів, завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮСШ№1 Микита Івашина, депутат Кам’янської районної ради від ПП “Бджола” Володимир Ніконов, віце-президент Кам’янської федерації тхеквондо, тренер-викладач ДЮСШ№1 В’ячеслав Сторчак, голова відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо ВТФ України в Дніпропетровській області Юрій Пальок, депутат Кам’янської районної ради від ПП “Бджола”, президент Кам’янської Федерації тхеквондо, директор ДЮСШ№4 Олександр Кірпа, представники ГО “Бджола”, заступники начальника управління охорни здоров’я Юлія Варяниця та Аліна Вовна, головний суддя змагань Денис Марченко.

– Шановні спортсмени, організатори та вболівальники, за дорученням міського голови Андрія Білоусова вітаю вас з Відкритим чемпіонатом дитячо-юнацької спортивної школи №1 з тхеквондо, – сказав А.Івашина. – У стінах цієї школи виховано багато спортсменів найвищого рівня, рівня чемпіонів світу та призерів Олімпійських ігор. Вірю, що сьогодні наші хоробрі серця, які виходять на цей даянг через деякий час вийдуть на олімпійський даянг і будуть захищати честь нашого міста та прапори нашої держави. Вільної, незалежної України, яку сьогодні виборюють для нас наші воїни. Слава Україні!

Як зазначив Олександр Кірпа, тхеквондо – один з найпопулярніших видів бойових мистецтв в нашому місті, олімпійський вид спорту, який  дуже добре розвивається в Кам’янському. У цьому році наші спортсмени вже встигли взяти участь в декількох всеукраїнських та обласних змаганнях, є перемоги. О.Кірпа наголошує, що саме зі змагань дитячо-юнацьких спортшкіл виростають справжні чемпіони.

Юрій Пальок розповів, що на змаганнях виступають як досвідчені спортсмени, так і новачки.

– Спортсмени випробовуватимуть свої сили у двох підрозділах – “пумсе” та “керугі”. При цьому учасники розділені на класи: у класі “А” виступають спортсмени, які вже брали участь в обласних змаганнях та чемпіонатах України, у класі “Б” ми побачимо новачків, які здобуватимуть змагальний досвід.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *