Зірки українського кіно показали в Кам’янському комедію

13 квітня на Новій сцені театру ім. Лесі Українки висадився справжній «зірковий десант», щоб повеселити кам’янчан та підняти їм настрій.

Цього вечора глядачі побачили не просто смішну виставу, а виставу у виставі, у якій актори грали акторів. При чому дія не обмежувалась тільки сценою. Актор Григорій Бакланов, відомий за роллю у серіалі “Спіймати Кайдаша”, представ перед глядачами в образі режисера-постановника майбутньої вистави і керував її останньою генеральною репетицією з глядацького залу, повідомляє ktoday.com.ua.

За сюжетом група акторів із Лондона збирається для постановки вистави, з якою має намір вирушити в турне провінційними містечками. Вони репетирують класичну комедію положень, проте самі постійно потрапляють в безглузді ситуації і комічні ситуації. Творчому процесові заважають також і особисті стосунки та примхи митців. Хтось любить випити, хтось вважає себе великою «зірко», хтось крутить роман одразу з двома дівчинами, а хтось ніяк не може зрозуміти логіку вчинків свого героя. Ситуація стає все абсурднішою з кожною хвилиною. Але дивитись на все це начебто безглузде дійство з глядацького залу дійсно цікаво і смішно.

Можливо тому, що англійських акторів-невдах цього вечора грали справжні зірки українського театру і кіно. Окрім Григорія Бакланова своєю грою кам’янчан вражали: Арам Арзуманян, відомий за роллю у фільмі “Скажене весілля”; Валентин Томусяк, виконавець головної ролі в серіалі “Нічого не трапляється двічі”; Віра Кобзар, зірка серіалів “Родичі”, “Скажене весілля”; Катерина Варченко, зірка серіалу “Хазяйка”, Оля Атанасова, серіалу “Дві матері”, народний артист України Олександр Ганноченко, заслужений артист України Ігор Рубашкін та народна артистка України Світлана Золотько.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *