Моторошний трилер “Не говори зі злом” готують до прокату восени (відео)

В український прокат цієї осені виходить фільм режисера Джеймса Воткінса  «Не говори зі злом» (Speak No Evil).  У стрічці розкажуть про родину американців, яка познайомилася з родиною британців, та їх спільний відпочинок, який був сповнений дивних подій та боротьби за життя.

Опубліковано офіційний український трейлер трилера, а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 12 вересня 2024 року.

Американська родина вирушає у розкішний заміський маєток до британської сім’ї, з якою вони подружилися під час відпустки. Проте вони навіть не підозрюють, що зовсім скоро відпочинок мрії перетвориться на справжній кошмар.

«Не говори зі злом» — ремейк однойменного датського фільму 2022 року.

Фільм «Не говори зі злом» знімали в графстві Глостершир, Англія, і Воткінс пожартував, що виробництво було «як у літньому таборі… з невеликим відхиленням».

Джеймс Воткінс описує головного персонажа так: «З одного боку, він чарівний і товариський друг, господар, чоловік і батько. А з іншого боку, він, ну… зовсім не такий».

До акторського складу «Не говори зі злом» 2024 увійшли: Маккензі Девіс («Термінатор: Фатум», «Той, що біжить по лезу 2049»), Джеймс Макевой («Спліт», «Скло», «Люди Ікс»), Скут Макнейрі («Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», серіал «Справжній детектив») та інші.

Режисером стрічки виступив Джеймс Воткінс («Круті Стволи») — англійський кінорежисер і сценарист, найбільш відомий своїми роботами у фільмах жахів, зокрема «Озеро Еден» і «Жінка в чорному». Він написав сценарій і зняв схвалений критиками трилер «Едемське озеро» з Майклом Фассбендером і Келлі Рейлі в головних ролях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *