Вдарив ножем у саме серце: смертельна різанина під Дніпром

У Павлоградському районі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 34-річного чоловіка. Після скоєння злочину зловмисник переховувався від правоохоронців, однак був затриманий в одному з гаражних кооперативів.
Злочин стався 14 квітня близько 17.00 біля одного з магазинів у м.Тернівка. Як зʼясували правоохоронці, між двома чоловіками, які тривалий час мали неприязливі стосунки, знову стався словесний конфлікт. Нападник, пригадавши минулі образи у свій бік, наніс потерпілому удар ножем в серце. 34-річний чоловік помер на місці.
Після скоєного фігурант намагався приховати сліди злочину. Зловмисник викинув знаряддя злочину і переховувався від поліції.
Оперативники кримінальної поліціїї відділення поліції №1 Павлоградського районного управління поліції розшукали і затримали підозрюваного у вбивстві 35-річного місцевого жителя в порядку ст.208 КПК України.
Знаряддя злочину – кухонний ніж, поліцейські знайшли і вилучили.
15 квітня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *