Рецепт дня: Мариновані курячі сердечка

Курячі серця вважаються недорогим субпродуктом, але низька калорійність разом з багатим вмістом легкозасвоюваного білка роблять їх незамінними для дієтичного та лікувального харчування.

Як варіант для пікніка або легкої вечері добре підійде шашлик із курячих сердець на шпажках. М’ясо сердець на смак нейтральне, тому можна міняти соуси та маринади, щоразу створюючи неповторну страву.

ІНГРЕДІЄНТИ
500 г курячих сердець , 1 цибулина, 1 ст. л. меду, 3 ст. л. соєвого соусу, 5 мл оцту, сіль та перець за смаком.

ПРИГОТУВАННЯ
1. Вимий і очисти від жилок курячі серця.

2. Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль та перець. Помісти серця в маринад. Накрий їх плівкою та залиш у холодильнику на 1 годину.

3. Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини у воду. Через годину збери шашлички, нанизуючи серця на шпажки.

4. Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену олією решітку. Запікай 30 хвилин.
курячі серця на шпажках в духовці рецепт

5. Через півгодини дістань курячі серця з духовки і насолоджуйся смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами та зеленню.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *