У Дніпрі неадекватна дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем

У серпні 2023 року увесь Дніпро тільки-но й говорив, що про дівчину, яка мовчазно стояла годинами у центрі міста, спершись на стовп. Вона миттєво стала «зіркою» TikTok, а соцмережі розділилися у поглядах: хтось називав її «шахрайкою», інші – «мисткинею». Її прозвали «Дніпровською Хатіко» та порівнювали цей перфоманс з Мариною Абрамович. А потім жінка у чорному зникла так же раптово, як і з’явилася.

Аж ось, у понеділок, 15 квітня 2024 року, Telagram-канали міста заполонили відео зі схожою панянкою у червоно-чорній сорочці у клітинку, яка бігала містом та розпилювала якусь речовину в обличчя перехожим.

Мова йде про ту саму 33-річну жінку, яка минулого року «страхувала» стовп на Європейській площі. Про це Інформатор повідомляє із посиланням на власні джерела.

Спочатку її бачили на проспекті Науки (раніше – Гагаріна), біля «Нагорки», згодом – у центрі, на Кельнському бульварі (колишній Катеринославський). Там жінку затримали охоронці магазинів і ТЦ, які знаходяться поруч. «Балончик» в неї відібрали, проте він у панянки виявився не один, вона «задула» й охорону і побігла далі.

Продовжила хуліганити жінка і на Європейській площі. Попередньо, там її і виявили поліцейські. За інформацією з власних джерел, вона розбризкувала в обличчя людям звичайний освіжувач повітря. Такі дії декілька разів ледь не призвели до бійок із перехожими.

Події на Кельнському бульварі зафіксували камери системи “Безпечне місто”. Про це Інформатор повідомляє із посиланням на Ситуаційний центр Дніпра.

Що кажуть у поліції?

У пресслужбі поліції Дніпра Інформатору розповіли, що особа жінки встановлена. Вказана подія зафіксована, триває перевірка.

Жінка у чорному біля стовпа на Європейській площі

Ми розповідали, що люди говорили про панянку в чорному, яка мовчки стояла в центрі Дніпра. Окрім того, місцевий блогер провів з жінкою «побачення» прямо у стовпа. Повідомляли ми і про те, що її поведінку порівняли з перформансом Марини Абрамович. Писав Інформатор і про те, що каже психолог про гайп навколо жінки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *