У Кам’янському з успіхом пройшла гастрольна вистава за участю Ольги Сумської

15 квітня на Основній сцені театру ім. Лесі Українки м. Кам’янське талановиті актори Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Володимир Ямненко, Антон Вахліовський та Інна Приходько порадували глядачів чудовою виставою “Дорослі забави”.

В афіші було вказано, що це комедія, а судячи з назви вистави можна було сподіватись, що в ній буде чимало пікантних моментів. Проте зворушливих моментів в ній було набагато більше, чим пікантних. Цього вечора актори зіграли на сцені сім невеличких новел і в кожній з цих життєвих і знайомих багатьом глядачам історій була сповнена не тільки простого і зрозумілого гумору, але й проникливого ліризму і навіть мала якось певне філософське підґрунтя. Про це повідомляє  ktoday.com.ua.

Треба зазначити, що глядачам такий формат припав до душі. Вони щиро сміялися з жартів, жваво реагували та співчували героям, які потрапляли в непрості ситуації, притихали в моментах, коли треба було трохи глибше осмислити те, що відбувається на сцені.

Після закінчення вистави, всі присутні в залі, а треба зазначити, зо цього вечора в театрі Кам’янського був повний аншлаг, віддячили акторам бурхливими оплесками, а також подарували їм кілька традиційних, але по справжньому зворушливих подарунків: квіти, солодощі й навіть іграшки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *