У Кам’янському відкрився перший в області центр життєстійкості

Сьогодні відбулося відкриття першого в області центру життєстійкості «Місце сили. Камʼянське», який створено в межах проєкту EU4Recovery за підтримки Європейського Союзу та міжнародних партнерів.

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Це простір, в якому родини загиблих захисників і захисниць України, вимушені переселенці, молодь та інші мешканці громади зможуть отримати підтримку та нові можливості для розвитку, індивідуальної та групової роботи із психологом, проведення просвітницьких заходів.

Окрім співфінансування проєкту, міська влада забезпечить подальше утримання та безперебійну роботу Центру.

Дякую Європейському Союзу, Програмі розвитку ООН в Україні, Фонду ООН у галузі народонаселення та їх виконавчим партнерам за підтримку нашої громади. У ці складні для нашої країни часи дуже важливим залишається питання створення необхідних умов для людей, які потребують підтримки. Вдячний всім нашим партнерам, Центру молодіжних ініціатив, усім, хто доклав зусиль для реалізації та відкриття в нашому місті такого Центру.

Бажаю команді успішного втілення всіх задумів і намірів, наснаги та енергії для реалізації нових цікавих та соціально важливих проєктів”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *