У Кам’янському районі орудував серійний грабіжник

У Жовтих Водах поліцейські затримали 42-річного чоловіка за серію пограбувань. Упродовж декількох днів підозрюваний вчинив два злочини: заволодів сумочкою 14-річної дівчини та велосипедом 63-річного чоловіка.

14 квітня, близько 13:00, до поліції надійшло повідомлення про пограбування неповнолітньої. Правоохоронці встановили, що на вулиці до двох дівчат підійшов невідомий чоловік та спитав у них про готівку. Дівчатка злякались незнайомця та розбіглись у різні сторони. Зловмисник кинувся наздоганяти одну з них. Налякана дитина забігла до магазину та разом з продавчинею намагалися втримати вхідні двері, в цей час підозрюваний, застосовуючи силу відкрив їх та вихопив з прилавка сумочку дівчини. Після скоєного втік.

Протягом години, при відпрацюванні території району, поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель.

Також, під час слідчих дій правоохоронці встановили причетність підозрюваного ще одного пограбування. Як з`ясувалося, що 3 квітня, близько 16:00, він побачив на лавочці чоловіка, поруч з яким стояв велосипед. Зловмисника не спинило те, що поруч був власник, він сів на двоколісний та поїхав.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням із Жовтоводською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *