Анна Трінчер після розлучення на відео злилася в пристрасних поцілунках з іншим (відео)

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер потішила прихильників новинкою, якою чітко дала зрозуміти, що вже відпустила минуле.

Виконавиця випустила новий трек, який отримав назву “Бар за баром”. У пісні Анна поділилася історією своєї трансформації. Окрім того, артистка заспівала про завершення довготривалих стосунків та про кохання, яке вже згасло.

Анна Трінчер

“Останні згадки про минулі стосунки вже адресовані вогню. “Бар за баром” – це спосіб нагадати собі, що тепер ми окремі особистості: “Тепер є лише я і є лише ти – разом нас не існує”. Проте робота передає намір доводити собі, що я заслуговую на все, чого бажаю, та я це отримаю. Дякуючи собі, що в певний момент життя не втратила свою жіночу силу, мету та бажання бути почутою, я маю можливість ділитися зі слухачем своїм життям, особливо, перетворюючи його у творчість”, – висловилася артистка про свою нову роботу.

Виконавиця вже й встигла представити кліп на новий трек. У відео присутні доволі пікантні кадри з актором Леоном. Зокрема, співачка влаштувала з ним пристрасні обійми та поцілунки.

Анна Трінчер з актором зі свого кліпу

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *