У Кам’янському вітали пожежних (відео)

Про це повідомив мер Андрій Білоусов.

“Спільно з Олегом Гапічем, начальником Кам’янської РВА, та депутатами міської ради від ПП «Бджола» привітали з професійним святом працівників та ветеранів пожежно-рятувальної охорони. Вшанували вагомий внесок місцевих пожежних команд, добровільних формувань та всіх, хто причетний до боротьби з вогняною стихією.

Місто завжди взаємодіє з керівництвом та підтримує Кам’янське районне управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Надаємо допомогу для оновлення матеріально-технічної бази, спецодягу тощо.

Нещодавно поруч з пожежною частиною облаштували алею, яка стала тематичним майданчиком для ознайомлення населення з історією пожежно-рятувальної служби, проведення тренінгів і занять з безпечної життєдіяльності, пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту. Також за рахунок субвенції з міського бюджету було проведено ремонт кімнати для прийому їжі особовим складом караулу ДПРЧ №7 та ДПРЗ №1. ГО «Бджола» забезпечила це приміщення меблями та побутовою технікою.

Робота рятувальника – одна з найнебезпечніших як в умовах мирного життя, так і в складних умовах воєнного сьогодення. Щохвилини підрозділи ДСНС перебувають напоготові, щоб миттєво прийти на допомогу та запобігти страшним наслідкам. Щиро дякуємо за самовіддану працю та бездоганну службу!” – говориться в повідомленні.

Відео можна переглянути тут.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *