У Кам’янському відкрили меморіальну дошку на честь загиблого бійця Євгенія Лістратова

18 квітня в Ліцеї №31 відбулося відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу Євгенія Лістратова, який загинув під час виконання бойового завдання 24 жовтня 2022 року поблизу села Новосадове Краматорського району Донецької області зазнав травм та поранень, несумісних з життям.

На заході були присутні рідні загиблого воїна  – мати, брат, дружина та дві доньки. Вшанувати пам’ять Героя прийшли побратими, однокласники, друзі, вчителі та учні школи, а також секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова та голова громадської організації «Родини загиблих Героїв м. Кам’янське» Олександр Самойлович.

«Сьогодні десятки тисяч наших захисників і захисниць завзято стоять на захисті незалежності України, свободи і волі українського народу, звільняють українську землю від окупанта. Наш обов’язок – зберегти та передати нашим нащадкам пам’ять про подвиг кожного, хто боронить нашу країну та віддає своє життя. Герої не вмирають! Вони живуть, доки ми їх пам’ятаємо! Хочу побажати всім нам сил і витримки у цей нелегкий для країни час. Щирі співчуття рідним та близьким Євгенія», – сказала Наталія Ктітарова.

Лістратов Євгеній Юрійович посмертно нагороджений медаллю «Захисник Вітчизни» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *