32 автомобілі на фронт від освітян Кам’янського

32 автомобілі від освітянської спільноти сьогодні поповнили автопарк ЗСУ.
Про це розповіла директор департаменту освіти КМР Наталія Рева.
“Працівники департаменту освіти, керівники та педагоги закладів освіти , учнівські та батьківські колективи, які долучаються до справи волонтерства збирають кошти, проводять ярмарки в підтримку ЗСУ, печуть пиріжки та виготовляють смаколики, закуповують ліки, засоби гігієни, такі необхідні для знищення ворога планшети, шини для автомобілів, генератори, тепловізори, старлінки і мавіки.
Цього разом з дорослими до збору на цей автомобіль долучилися учні: наукового, 15, 25, 35 та 44 ліцеїв. На ярмарках в підтримку ЗСУ, частували смаколиками, танцювали та співали, запрошували прохожих, одним словом волонтерили. Пишаємося нашими дітьми і їхнім прагненням допомагати нашим мужнім воїнам! Дякую всім колегам, які тримають волонтерський фронт не опускаючи рук. Разом ми сила!
Єдність. Ми багато зараз про неї говоримо. Хтось носить худі з цим словом, хтось часто вживає його, як гасло. Для нас зараз єдність – тісний зв’язок, згуртованість, цілісність, неподільність.
Одні шукають і знаходять, інші допомагають у доставці, роздають допомогу тим, хто дуже її потребує. Так працює наш освітянський волонтерський хаб, працює згуртованість заради перемоги добра. Тож, вчимося і далі єднатися в ім’я нашої свободи, в імʼя Перемоги України! Тил і Армія разом!” – поділилася Наталія Василівна.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *