У Кам’янському відбулося чергове засідання сесії міської ради

Сьогодні, 19 квітня, відбулося чергове засідання сесії міської ради. До порядку денного були включені 165 основних та 9 додаткових питань.

Міська рада внесла зміни до міського бюджету на 2024 рік, які передбачають перерозподіл коштів та спрямування їх на вирішення нагальних питань життєдіяльності громади, серед яких придбання медичного обладнання, підготовка до проходження наступного опалювального сезону, оздоровлення дітей тощо.

Внесено зміни до програми матеріально-технічної підтримки сил оборони, які передбачають виділення коштів на допомогу одній із військових частин.

Затверджено зміни до рішення про партиципаторне бюджетування, які стосуються розподілу коштів між 39-ма навчальними закладами міста на реалізацію 80-ти проєктів-переможців цьогорічного конкурсу «Бюджет участі. Діти».

Міська рада затвердила угоди про передачу коштів в рамках реалізації проєктів з капітального ремонту будівель трьох міських лікарень, а саме: лікарні швидкої медичної допомоги, 9-ї міської лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги №3 по вул.Сергія Слісаренка.

На виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» прийнято рішення про перейменування 42 вулиць громади. Також назви 43 вулиць міста приведені у відповідність до стандартів державної мови.

Рішенням міської ради заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради призначено Губського Дмитра Вікторовича.

Також було розглянуто земельні питання, внесено зміни до низки міських програм та програм розвитку комунальних підприємств тощо.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *