ІНГРЕДІЄНТИ
борошно – близько 500 г, сир кисломолочний – 3 ст. несолоний, цукор – 4 ст.л., сіль за смаком, ваніль – 1 г, яйця – 1 шт., дріжджі – 13 г, вода – 200 г теплої, мед – 1 ст.л. (можна і без нього), олія – для смаження.
ДЛЯ СИРОПУ
цукор – 1 ст., вода – 1, 5 ст., лимони – сік 1 лимона / за бажанням /.
ДЛЯ ПОСИПКИ
цукрова пудра, кориця – небагато / за бажанням /
ПРИГОТУВАННЯ
1. З продуктів замісити м’яке тісто. Дати піднятися протягом 20 хвилин. Сформувати кульки розміром з волоський горіх і смажити їх у гарячій олії, в глибокій сковороді.
2. Смажити, часто перевертаючи, до бажаного темно-золотистого кольору. Після охолодження тверді локмі (пончики) опустити в гарячий сироп.
3. Можна залити їх сиропом, помістивши в більш глибоке деко. Коли вони охолонуть і просочаться сиропом, посипати цукровою пудрою.
4. З цієї дози має вийти близько 70 шт. Після того як полежать деякий час, вони набувають аромату і смаку куплених пончиків.
Цирки зачиняються: вже не працює розважальний заклад в Кривому Розі, в Дніпрі закриється наступного тижня.…
Магічне число в сьогоднішньому рецепті визначає все: кількість інгредієнтів та час приготування напою. Озбройтеся ним,…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…
Українська телеведуча Леся Нікітюк потішила користувачів приємним контентом. Зокрема, днями ведуча побувала в Одесі. Знаменитість прогулялася вулицями…
Дуже часто українці стикаються з тим, що лікар призначає непотрібні аналізи, які тільки розлучають вас…
Державній ініціативі "єВідновлення" виповнився рік. Нею передбачені кошти на ремонт і відбудову житла українців. Того,…