Школярі Камʼянського змагалися в естафетах

У пʼятницю, 19 квітня, у камʼянському ліцеї № 19 відбулися естафети “Спортивними бути модно” серед учнів 5, 6-х класів від КЗ “Спорт для всіх”.

Як розповіла головний фахівець міського центру Ірина Панус, свої сили у змаганнях випробували 4 збірні команди, серед яких були й учасники проєкту Всеукраїнські шкільні ліги “Пліч-о-пліч”.

– Сьогодні ми підготували для дітей дистанції з елементами флорболу, футболу та легкої атлетики. Крім того, було вирішено додати до змагань вікторину, щоб ліцеїсти продемонстрували й теоретичні знання з різних видів спорту, – зазначає І. Панус, – Оскільки ми проводимо цей марафон естафет кожного тижня в різних навчальних закладах міста, не можливо не помітити наскільки наша молодь активна, спортивна та привітна. Дуже приємно спостерігати й за вболівальниками – вчителями та однокласниками, які приходять підтримати юних спортсменів. Цікаво, що зараз школи почали об’єднуватись, і наступного разу ми відвідаємо 10 гімназію, куди завітають класи з 24 ліцею – це буде справжня запекла боротьба.

Розпочалося дійство з вітального слова організаторів, які побажали учасникам спортивного завзяття та веселих стартів, а також ознайомили їх з правилами проходження естафет. Зрештою, під музичний супровід, малеча охоче взялася проходити дистанції. Усі команди успішно демонстрували свою вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем.

В результаті напруженої боротьби все ж таки було визначено двох лідерів – команди “Гепарди” і “Удар”, які були нагороджені грамотами.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *