У Кам’янському розпочалась реалізація проєктів Бюджету участі

У Кам’янському стартував етап реалізації громадських проєктів, які перемогли в цьогорічному конкурсі «Бюджет участі. МІСТО».
По більшості проєктів проводиться підготовка документації для проведення процедур закупівель відповідно до чинного законодавства. А от реалізація проєкту «Театр для вразливих груп населення» вже розпочалась з 20 квітня.
На сайті академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки створено розділ, де розміщено умови участі в проєкті. Тут міститься детальна інформація про те хто може стати його учасником, зазначено перелік документів для підтвердження свого статусу та як саме можна відвідати театр всього за 1 гривню. Така ж інформація є і в телеграм-каналі театру, де крім цього в анонсах вистав, в яких діють умови проєкту, зазначається можливість скористатись ним та посилання на його умови.
Бажаємо колективу театру досягти мети проєкту «Театр для вразливих груп населення» щодо забезпечення доступності театрального мистецтва та залучення якомога більшої кількості містян до нього.
З будь-якими запитаннями щодо бюджету участі звертайтесь до департаменту економічного розвитку міської ради за адресою: майдан Петра Калнишевського, 2, 3 поверх, кабінет 315 або за телефоном: 55-41-31.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *