Черлідерка з Кам’янського у складі збірної України стала четвертою на чемпіонаті світу

24 квітня фристайл-дует збірної команди України з черліденгу виступив на Чемпіонаті світу в американському Орландо.
Український фристайл дует Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва, вихованка кам’янської школи черліденгу “Прометей”, посів високе 4 місце у фіналі чемпіонату світу.
Вітаємо всю черліденговому родину України, тренера-хореографа Крістіну Юхімчак, особистих тренерів спортсменок Наталю Блажко та Олену Козинець, президента Федерації Юрія Крикуна та першого віце-президента Федерації Ганну Андрієнко з цим високим результатом.
Зауважимо, що українки показали кращий результат серед всіх європейських дуетів. Представниці Словенії фінішували на 6 місці, греки на 8 позиції, а австрійки залишилися на 10 місті.
Представниці Угорщини, Польші, Швейцарії, Чехії, Італії, Швеції та Болгарії до фіналу не потрапили, зайнявши місця у другій та третій десятці.
Наприкінці червня у норвезькому Осло представники Європи розіграють єдину путівку на Всесвітні ігри, що пройдуть в китайському Ченду в серпні 2025 року – цю путівку отримають чемпіонки Європи в змаганнях фристайл дуетів.
А попереду в українок Кубок Міжнародного черліденгового союзу, що стартує в Орландо 28 квітня. На цих змаганнях виступлять два українських дуети: Анастасія Малошенко – Єлизавета Тимофєєва та Катерина Карпова – Аріна Мораренко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *