На Дніпропетровщині невідомі понівечили могили загиблих воїнів

На центральному кладовищі у Марганці 28 квітня, якісь нелюди підпалили могили двох загиблих українських героїв та випалили там все до тла.

Про це передає “Відомо” з посиланням на допис у Фейсбук матері одного з полеглих захисників Світлани Кожемян.

Після того, як мати загиблого воїна виставила допис, у коментарях розгорівся справжній апокаліпсис. Хтось підтримував жінку та співчував їй. Проте, не обійшлося і без хейту. Деякі особи почали писати про те, що загоряння могло статися від лампадки і що самі винні.

На це Світлана відповіла хейтерам, що ніякої лампадки там не було. Також зазначила, що владі немає ніякого діла, і що сама вирішить свою проблему.

Щоб знайти винних Світлана Кожемян звернулася до небайдужих людей: “Доброго дня, в мене велике прохання. Хто був на центральному кладовищі 28 квітня з 12 години до 13 години. Стався підпал могили мого сина і ще одного побратима, згоріло геть усе. Якщо хтось з присутніх бачив, що хтось з молодих чоловіків підходив до могил військових, велике прохання зателефонувати (066) 613-27-81(Світлана), мама загиблого Кожемяна Анатолія, дякую. Допоможіть найти ту сволоту, благаю”.

Зображення
3

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *