Categories: Це цікаво

Приквел “Короля Лева”: вийшов перший трейлер мультфільму про молодого Муфасу (відео)

Кінокомпанія Walt Disney Pictures показала перший трейлер до анімаційного пригодницького фільму “Муфаса: Король Лев” (Mufasa: The Lion King), який стане приквелом до мультфільму “Король Лев” 2019 року.

Історія розповідає про левеня-сироту Муфасу, майбутнього царя звірів і батька Сімби. Він загублений і самотній, але його життя змінюється після знайомства з чуйним левом на ім’я Така (у майбутньому він стане антагоністом на ім’я Шрам) – спадкоємцем королівського роду. Ця випадкова зустріч починає цікаву подорож незвичайної групи аутсайдерів, які шукають своє призначення. Їхня дружба пройде чимало випробувань, серед яких втеча від небезпечного та кровожерного ворога.

Режисером мультфільму виступив Баррі Дженкінз, який до цього зняв оскароносний фільм “Місячне світло” (2017). Остання його робота – драматичний серіал “Підземна залізниця” (2021).

Як повідомила прес-служба Kinomania Film Distribution, в українському прокаті фільм вийде 19 грудня 2024 року.

Оригінальний класичний анімаційний фільм-мюзикл “Король Лев” про левеня Сімбу, якого вигнали з рідних земель після смерті батька – короля Земель Прайда Муфаси, вийшов у 1994 році. Картина мала величезний успіх, зібрала в прокаті майже мільярд, здобула високі оцінки від критиків і зібрала чимало престижних нагород, у тому числі два “Оскари” – для Ханса Циммера за найкращий саундтрек та для Елтона Джона за найкращу оригінальну пісню “Can You Feel the Love Tonight”.

Пізніше було знято сиквел мультфільму, а також анімаційний серіал та парочку спін-оффів. Зрештою, у 2019 році “Дісней” вирішив перезняти оригінальний мультфільм з оновленою графікою та зірковими голосами, зокрема, Дональда Гловера та Бейонсе. Власне саме приквелом цього мультфільму і стане “Муфаса: Король Лев”.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі поліція перевіряє маршрутки

Про це повідомляють vesti.dp.ua. Від початку року кількість ДТП із постраждалими, які сталися з вини водіїв…

9 хв. ago

Ірина Сопонару вперше вийшла заміж

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше вийшла заміж. Радісною новиною знаменитість поділилася у своєму Instagram. Чоловіком артистки…

41 хв. ago

Які культурні заходи чекають на кам’янчан

Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 22 по 29 травня 2024 року. Основна…

1 годину ago

У Кам’янському визначилися переможці першого етапу чемпіонату області з шашок

18 та 19 травня в Кам’янському відбувся перший етап чемпіонату Дніпропетровської області з шашок (класична…

2 години ago

Кам’янські гімнастки стали призерками всеукраїнського турніру в Чернівцях

18 та 19 травня у Чернівцях пройшов І Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “ETNIKA CUP”.…

2 години ago

Рецепт дня: Торт із баклажанів з помідорами

Овочеві заготовки та рагу з баклажанами виходять завжди відмінними. З цим навряд чи хтось зможе…

2 години ago