Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Сирні трубочки

Деякі господині ну дуже бояться дріжджового тіста. Всіляко уникають рецептів із ним. Тому намагаються знаходити випічку простіше. Але тоді варто познайомитися із тістом на основі сиру. Воно приємне в роботі і не примхливе. А ваша любов до нього почнеться, коли ви приготуєте сирні трубочки.

Спочатку як начинка спробуйте використовувати лише цукор. Але згодом можете експериментувати та підбирати ідеальне поєднання. Наприклад, це може бути кокосова стружка. З нею печиво заграє новими смаковими фарбами.

Складові
Сир 250 г, Сіль1 щіп., Вершкове масло 80 г, Пшеничне борошно 180 г, Розпушувач 1 ч. л., Цукор 3 ст. л., Кокосова стружка 2 ст. л.

Приготування
1. З’єднайте сир із сіллю та м’яким вершковим маслом, нарізаним кубиками. За допомогою виделки або толкушки розімніть до отримання однорідної маси.

2. Додайте до сиру половину просіяного борошна і розпушувач, перемішайте. Потім, поступово вводячи борошно, що залишилося (його може знадобитися трохи більше або менше), замісіть туге тісто.

3. Розділіть тісто на дві частини і скачайте кожну в ковбаску. Тепер розкачайте їх качалкою у довгий прямокутник до товщини 2–3 мм. Відріжте нерівні краї.

4. Посипте кожен пласт тіста цукром та кокосовою стружкою, потім згорніть у рулети. Намагайтеся зробити це якомога щільніше.

5. Наріжте рулети на шматочки довжиною 5 см. Викладіть трубочки на лист, застелений пергаментним папером, і випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів.
За традицією можна посипати сирне печиво цукровою пудрою. Думаємо, що немає сенсу довго розповідати про спокусливий кокосовий аромат і ніжну текстуру випічки. Приготуйте раз – і самі все зрозумієте. І не забудьте пригостити друзів та поділитися з ними рецептом!

Олена

Recent Posts

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

12 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

13 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

14 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

14 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

14 години ago

Гай Річі готує новий фільм

Режисер Гай Річі зніме фільм Wife and Dog ("Дружина і собака"), який, як і його…

15 години ago