Школи Кам’янського готують до нового навчального року (відео)

Хід робіт проінспектував мер Андрій Білоусов.

“Готуємо освітні заклади Кам’янського до нового навчального року. Сьогодні проінспектував хід виконання ремонтних робіт.

В Ліцеї №9 нещодавно відремонтували перехід між корпусами, через який учні ходять на заняття в спеціалізовані класи та у спортзал. Щоб дітям було тепло і комфортно, тут відремонтували опалення, оновили підлогу, стелю, стіни, встановили двері, утеплили фасад та перекрили дах. Два корпуси Ліцею були повністю відремонтовані у попередні роки за сприяння наших міжнародних партнерів.

В закладі дошкільної освіти № 6 «Бджілка» виконуємо ремонт шиферної покрівлі, яка не ремонтувалася понад 70 років. Також придбаємо додаткові обігрівачі в укриття.

В Гімназії №27 ремонтуємо відділення початкової школи. В центральній залі будівлі 1964 року, яка жодного разу не ремонтувалася, приводимо до ладу стелю, підлогу, замінюємо віконні рами, двері тощо. Відремонтуємо санвузли та замінимо систему опалення.

Загалом у цьому році за кошти міського бюджету заплановано ремонт покрівель у 7 навчальних закладах, у 3 – ремонт систем опалення. Ще 7 закладів освіти будуть оснащені сучасними системами протипожежної охорони, в 4-х – відремонтуємо укриття.

Незважаючи на складнощі воєнного часу, діти повинні отримувати якісну освіту в комфортних умовах”, – говориться в повідомленні.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *