Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Курячий рулет з горіхами та овочами

На святковий стіл, звичайно, дешевше подавати курку. Це не тільки швидше та дешевше, ніж червоне м’ясо, але й корисніше. І арсенал рецептів не обмежується відбивними та запеченими ніжками. Спробуйте приготувати курячий рулет із горіхами. Ця страва відповідає всім вимогам: вона надзвичайно смачна, нескладна у приготуванні і, звичайно ж, ефектна. Особливо у розрізі!

Після того як ви навчитесь готувати курячий рулет з начинкою, подавати цю страву можна буде не тільки гостям, а й домашнім на звичайну буденну вечерю. Незважаючи на те, що гаряче виглядає шикарно і ошатно, інгредієнти для його приготування потрібні найпростіші.

Спершу вас може здивувати поєднання курки та волоських горіхів. Все ж таки існує не так багато страв, де ці інгредієнти зустрічаються. Але повірте, у курячому рулеті з овочами та горіхами смаки всіх продуктів дуже вдало поєднуються. Тільки спробуйте, як це смачно!

Складові
Куряче філе 500 г, Цибуля 1 шт., Болгарський перець 1 шт.,  Часник 3 зуб., Волоські горіхи 150 г, Твердий сир150 г, Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) до смаку,  Паприка до смаку, Вершкове масло 50 г, Яйце 2 шт., Панірувальні сухарі 5 ст. л., Кунжут 5 ст. л., Пшеничне борошно 6 ст. л., Соняшникова олія 40 мл.

Приготування
1. Куряче філе наріжте такими шматочками, як на відбивні. Злегка відбийте їх.

2. Цибулю наріжте четвертинками кілець і обсмажте її на розігрітій соняшниковій олії. Болгарський перець наріжте кубиками і відправте його на сковороду до цибулі. Обсмажуйте ще 5 хвилин.

3. Подрібніть часник та горіхи. Сир натріть на великій тертці.

4. На фольгу викладіть вершкове масло, а на нього – відбите м’ясо пластом. Посоліть, поперчіть і приправте паприкою до смаку.
5. Помірно розподіліть по курячому філе обсмажені овочі, потім горіхи, часник і сир.

6. За допомогою фольги загорніть м’ясо з начинкою в рулет. Використовуйте кілька шарів фольги, щоб усі частини рулету були закриті. Випікайте 45 хвилин в розігрітій до 200 °С духовці.

7. Розріжте рулет навпіл. Кожну половину спершу обваляйте в борошні, потім у яйці, а потім у суміші панірувальних сухарів та кунжуту. Обсмажте рулет на розігрітій з маслом сковороді з усіх боків до рум’яності.
Після того, як дістанете рулет із курячого філе з духовки, не поспішайте знімати фольгу. Залишіть його на деякий час остигати, щоб весь сік, що виділився, і розтанула вершкове масло вбралися в рулет. Особливо вам сподобається апетитна золотиста скоринка, яка з’являється у цієї страви після обсмажування в паніровці. Обов’язково спробуйте!

Олена

Recent Posts

Кам’янське вшановує пам’ять жертв політичних репресій

Щороку в третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв політичних репресій. Про це повідомив мер…

3 хв. ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "16 травня в одній з лікарень Одеси помер…

14 хв. ago

У Дніпрі невідомі побили військового медика

Молодики напали на військового медика і застосували проти нього балончик та розбили обличчя. Цю інформацію…

19 хв. ago

На Дніпропетровщині загорілась господарча споруда

18 травня, о 18:29, на вулиці Данила Галицького села Данилівка Криворізького  району, виникла пожежа. По…

2 години ago

У Дніпрі чоловік побився з військовослужбовцями

15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…

2 години ago

У Кам’янському пасажирський потяг на смерть збив чоловіка

17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…

3 години ago