Кам’янчани стали лауреатами міжнародного конкурсу

Юні музиканти Кам’янського, які навчаються у “Мистецькій школі №2”, зайняли призові місяця на Міжнародному двотуровому фестивалю-конкурсі «Весняна феєрія талантів», який у дистанційному форматі відбувся в квітні у Києві.

Конкурс проходив за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Національної всеукраїнської музичної спілки, Європейської асоціації фольклорних фестивалів та проєкту «Квітуча Україна». Про це повідомляє “Міська Інформаційна Служба” Кам’янського.

Юні музиканти Камʼянського виступали в номінації «Інструментальний жанр» і їх таланти були високо оцінені професійним журі.

Фортепіанний родинний дует Єгора та Дарʼї Головкових став лауреатом І премії з композицією відомого українського композитора Володимира Івасюка “Я піду в далекі гори” в обробці Міри Шентюрк. А Євгенія Зубріліна  стала лауреаткою ІІ премії з Варіаціями на тему української народної пісні “Грицю, Грицю, до роботи”.

Викладачі Ксенія Зубріліна та Катерина Краснопьорова отримали подяки від організаторів конкурсу за високі професійні здобутки у вихованні творчого потенціалу учасників та їх підготовку до Міжнародного фестивалю.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *