Рецепт дня: Огіркові рулетики з начинкою

Огіркові рулетики стануть справжнім відкриттям для тих, хто цінує соковиті та легкі закуски. Головна перевага такої страви – низька калорійність. Тому вона ідеально підходить як для тих, хто стежить за своїм здоров’ям та харчуванням, так і для всіх, хто любить апетитні закуски. Завдяки високому вмісту води в огірках та корисним властивостям м’якого сиру ці рулетики допоможуть вгамувати голод і додати енергії без ризику набору зайвої ваги.

У чому ще переваги такої страви? Закуска поєднує в собі освіжаючий смак соковитих і хрустких огірків, кремову текстуру сиру і легку гострину редиски. Ця комбінація створює ідеальний баланс між свіжістю та насиченістю смаку в кожному рулетику.

Варіанти наповнення. Як начинку для цієї страви ви можете використовувати ще й відварений рис. Він зробить закуску більш ситною. Також не бійтеся замінювати редис іншими інгредієнтами. Наприклад, крабові палички ідеально впишуться у загальну картину.

Складові
Огірки 3 шт., Редис 150 г, Крем-сир 140 г, Кріп 0,5 пуч.

Приготування
1. Добре промиваємо свіжі огірки під проточною водою. Обсушуємо їх та нарізаємо на тонкі слайси, використовуючи спеціальну овочерізку.

2. Готуємо начинку. Ретельно миємо редиску. Нарізаємо її маленьким кубиком. Поміщаємо редис у глибоку ємність. Додаємо до нього мякий сир. Всипаємо сіль до смаку. Промиваємо також свіжий кріп. Обсушуємо його. Дрібно нарізаємо зелень. Додаємо її до з’єднаних інгредієнтів у мисці. Добре все перемішуємо до отримання однорідної маси.

3. Викладаємо на дошку 4 огіркові пластинки (встик один до одної). Обрізаємо краї, роблячи рівний зріз.

4. На край огірків викладаємо сирну начинку. Формуємо із неї ковбаску. Потім загортаємо все в рулетик. Розрізаємо його на менші заготовки, проходячи ножем по начинці.
Формуємо таким способом рулетики з інгредієнтів, що залишилися. Потім поміщаємо їх на велику гарну тарілку для подачі. Готово!

Завдяки начинці огірки не стають рідкими. Тому ви можете приготувати цю страву за кілька годин до подачі. Просто відправте закуску в холодильник. Нехай вона там чекає свого часу. До речі, можете подавати таку страву із соєвим соусом та паличками для суші. Це чудовий варіант для презентації огіркових рулетиків, які дуже нагадують роли своїм зовнішнім виглядом.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *