Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей» (відео)

Зйомки другого сезону популярного серіалу «Венздей» стартували. Про повідомив стримінговий сервіс Netflix у соцмережі Х.

«Другий сезон “Венздей” уже у виробництві. Будь ласка, двічі поаплодуйте нашому акторському складу, до якого тепер долучилися Крістофер Ллойд, Стів Бушемі, Тандіве Ньютон, Джоанна Ламлі, Гейлі Джоел Осмент, Гізер Матараццо та Біллі Пайпер», — йдеться у повідомленні.

Також опублікували світлину в інтер’єрі кімнати Венздей Аддамс і Енід Сінклер в академії «Невермор» з акторами, які братимуть участь у зйомках другого сезону шоу.

На ній: Дженна Ортега — головна героїня Венздей Адамс, Кетрін Зета-Джонс — її мати Мортіша Адамс, Луїс Гусман — батько Гомес Адамс, Ісаак Ордонес – Пагслі Адамс, брат Венздей, Емма Маєрс — студентка-вовкулака Енід Сінклер, Джой Сандей — студентка-сирена Б’янка Барклей, Гантер Дуен — друг Венздей Тайлер Галпі та інші. Поруч із ними також сидить режисер Тім Бертон.

Також зі світлини остаточно зрозуміло, що канадський актор Персі Гайнс Вайт, одного з центральних персонажів Ксав’є Торпа у першому сезоні, брати участь у новому сезоні не буде. Це зумовлено скандалом, який виник на початку 2023 року, коли актора звинуватили в сексуальному насильстві. Сам Вайт усі звинувачення заперечує.

Жодних деталей про те, коли другий сезон побачать глядачі стримінг наразі не оголошував.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *