Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Курячий рулет з брокколі

Мало хто любить броколі, і це тільки тому, що не знає, в якій страві її використовувати. Так, цей овоч може тижнями пролежати на нижній полиці холодильника. А ви відчуватимете провину щоразу, заглядаючи туди. Пропонуємо вам приготувати курячий рулет із броколі, і ви полюбите цю незвичну капусту!

Безумовно, закуска виходить неймовірно ніжною завдяки додаванню вершкового сиру. Але водночас соус барбекю додає нотку пікантності. Таке поєднання не залишить байдужим нікого! Приготування простої та швидкої страви не потрібно відкладати на свято — краще порадуйте себе найближчими днями.

Складові
Куряче філе 3 шт., Помідори чері 12 шт., Брокколі 150 г, Вершковий сир 200 г, Сіль за смаком.

Приготування
1. Наріжте куряче філе тонкими пластинами, посоліть і змастіть барбекю соусом. На 4 шматочки покладіть помідори чері, згорніть рулетики.

2. Викладіть підготовлені шматочки курячого філе у форму таким чином, щоб звисали краї. На дно укладіть 4 рулетики з помідорами, змастіть їх вершковим сиром. Наступний шар — попередньо відварені суцвіття броколі. Загорніть рулет і викладіть шматочки курячого філе, що залишилися. Змастіть рулет соусом барбекю і відправте випікатися за температури 180 °С приблизно 35 хвилин.

Запечений курячий рулет – це завжди чудова ідея. Ніжне та нежирне м’ясо підійде для будь-якої доби. Ви точно не відчуєте тяжкості після трапези. Випікайте, нарізайте та насолоджуйтесь!

Олена

Recent Posts

Надя Дорофєєва знялася повністю оголеною у домашній фотосесії у ліжку

Українська співачка Надя Дорофєєва показала спокусливе фото у Мережі. Так, у фотоблогу Наді з'явилася пікантна світлина, на…

12 хв. ago

Чому необхідно вживати Омега-3 та яка норма на добу

Жирні кислоти Омега-3 - це "хороші жири", які необхідні нашому організму для функціонування. Ці жирні…

42 хв. ago

Чеські партнери передали на Дніпропетровщину обладнання й меблі для облаштування медкабінетів

У Марганці, що на Нікопольщині, облаштували 8 сучасних медичних кабінетів. Там приймають вузькопрофільні фахівці. Зокрема,…

1 годину ago

Останній тиждень травня принесе несподівані зміни цим знакам Зодіаку

Гороскоп на кінець весни обіцяє деяким представникам зодіакального сузір'я раптові та кардинальні зміни у житті. Зміни…

2 години ago

На Дніпропетровщині дівчина випала з вікна 9-го поверху

Сталося це у Кривому Розі. Про трагедію повідомили місцеві журналісти з видання «Свої». 17-річна дівчина…

2 години ago

Прокатники Каметсталі освоїли виробництво нового профілю СВП-33 для шахтарів України

На трубозаготівельному стані прокатного цеху Каметсталі розширили лінійку сортового фасонного профілю СВП. У квітні прокатана…

3 години ago