Містичний трилер “Таро” у кіно вже сьогодні (відео)

Нещодавно компанія Sony Pictures Entertainment випустила перший трейлер свого нового фільму жахів “Таро”. За сюжетом картини, група підлітків ненароком випускає на волю жахливих злих духів, коли вони знаходять колоду карт Таро і вирішують погадати на ній.

Співавтором сценарію та режисером “Таро” є Спенсер Коен та Ганна Халберг. Обидва вони дебютують як режисери після написання сценаріїв та роботи у виробництві таких фільмів, як “Падіння місяця” та “Нестримні”.

За сюжетом зло виривається на волю, коли група друзів безрозсудно порушує священне правило читання Таро – ніколи не використовувати чужу колоду.

“Один за одним вони стикаються віч-на-віч з долею і вступають у гонку проти смерті, щоб уникнути майбутнього, передбаченого в їх читаннях”, – йдеться в офіційному синопсисі фільму.

Сюжет засновано на однойменному романі Ніколаса Адамса 1992 року. Головні ролі у фільмі виконали Харрієт Слейтер, Адайн Бредлі, Авантика та Джейкоб Баталон.

Цікаво, але раніше карти Таро використовувалися для гри, а не для гадання. Перші документальні свідоцтва про практику співвіднесення карт (зокрема карт таро) і людських доль відносяться лише до XVI століття. І на практиці ворожіння і справді є правило, що колоду карт Таро не можна чіпати тому, кому вона не належить і не можна ворожити на чужій колоді. Злих духів, це звичайно не звільнить, але й ворожіння не вийде.

Премєрний показ фільму заплановано на 9 травня.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *