Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт “Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області”.
Виявили наступні порушення вимог санітарного законодавства:
Крім цього, виявили порушення у сфері вимог законодавства про харчові продукти, зокрема:
Головним державним ветеринарним інспектором Дніпропетровської області ухвалено:
Крім того, за результатами лабораторних досліджень зразків готових страв, змивів із зовнішнього середовища у дитячому закладі, з рук персоналу та їхнього спецодягу, посуду, обладнання виділено умовно-патогенну мікрофлору – Staphilococcus aureus та бактерії групи кишкової палички.
Порушення встановлених законодавством гігієнічних вимог до виробництва та/або обігу харчових продуктів тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб у розмірі десяти мінімальних заробітних плат. До Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області направили лист про випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію.
Двох людей вдарило струмом, коли збирали гриби у Апостоловому. Їх забрала швидка з опіками ніг…
Державні інспектори Дніпропетровського рибоохоронного патруля під час планового рейду на Південному водосховищі поблизу села Вільне…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Під час повномасштабної війни життєво необхідно, щоб кожен…
Вранці 18 листопада надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Проектна міста…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новим спробам рашистів здійснити теракти у Дніпрі. За результатом дій на…
Популярна пригодницька франшиза "Джуманджі" повернеться на екрани. У США вже стартувало виробництво третьої та завершальної частини серії…