В Кам’янському покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

31 травня на Основній сцені театру ім. Лесі Українки відбудуться показ вистави “Повія” від MODERN THEATRE у постановці відомого режисера Дмитра Рачковського.

Драматична вистава “Повія” поставлена за мотивами однойменного роману відомого українського письменника Панаса Мирного. Твір вважається одним із найкращих серед соціально-психологічних романів української літератури 19-го століття, повідомляє ktoday.com.ua.

За сюжетом дівчина Христина, волею долі та бідності, втративши батька та матір, рятуючись від бридких домагань шукає притулок та роботу у великому місті. Після багатьох поневірянь, зради та відчаю, доля, ніби насміхаючись над дівчиною, надає їй шанс вижити в елітному київському кабаре.

Вистава театру тонко і водночас промовисто змальовує душевні муки героїні, зіткнення моралі міста й села, та всю складність боротьби особистості за своє існування.

Тож приходьте 31 травня о 18:00 на Основну сцену театру ім. Лесі Українки в Кам’янському, щоб зануритися у зміст вистави та осягнути його якнайглибше.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *