Хорор “Нічна сучка” з Емі Адамс заплановано до показу на осінь

У мережі з’явився офіційний постер філму «Нічна сучка» з Емі Адамс у головній ролі. Тестові покази фільму пройшли ще в березні минулого року, але донедавна про стрічку було нічого не відомо.


Ця картина має досить цікаву історію. У липні 2020 року компанія Annapurna Pictures набула прав на дебютний роман Рейчел Йодер під назвою «Нічна сучка». Пізніше Searchlight викупила їх у барахтаючій Annapurna Pictures.

Незабаром після цього повідомили, що Маріель Хеллер, яка зняла обласканий критиками фільм «Чи зможете ви мені пробачити?», не лише очолить зйомки екранізації роману як режисер, а й особисто напише сценарій.

Як пишуть, сюжет «Нічної сучки» сповнений похмурого абсурдизму. Це неохоррор і чорна комедія з Емі Адамс у ролі виснаженої жінки, яка переконана, що вона, буквально, перетворюється на собаку.

У березні минулого року пройшли тестові покази стрічки, а реакція глядачів була полярно протилежною. Одному фільм “дуже сподобався”, а іншому не зайшов, він сказав, що “досі не розумію, чому хтось вирішив зняти цей фільм”.

Реліз планується восени 2024 року.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *