У Камʼянському вітали призера чемпіонату Європи з армрестлінгу

З 8 по 9 травня у словацькій Братиславі відбувся чемпіонат Європи з армрестлінгу. У турнірі взяли участь 1100 спортсменів з 29 країн, 90 з них представляли Україну.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua

Серед пара-спортсменів змагався кам’янчанин Євген Григір, тренерів Едуарда Аноткіна та Дмитра Сороки. В боротьбі на праву та ліву руки у ваговій категорії 80 кг спортсмен здобув дві бронзові медалі.

У вівторок, 14 травня, призера привітали секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова та начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Дуже приємно, що в Камʼянському є такі незламні спортсмени, які перемагають найсильніших армрестлерів з європейських держав. Мені втішно спостерігати, що сьогодні разом з вами, справжнім героєм, присутній й ваш син, і я впевнена, що підтримка тренера й родини – це найголовніше, що допомагає рухатися вперед, наголосила Н. Ктітарова. – Від імені міського голови Андрія Білоусова ще раз вітаємо вас, дякуємо за те, що прославляєте наше місто міжнародних аренах! Бажаємо вам наснаги, успіху та наступних перемог!

Як розповів Євген Григір, у минулому році на чемпіонаті світу в Алматі він посів два четвертих місця, тож цьогорічні досягнення видались дуже вдалими.

– В мене була чітка ціль покращити свої результати та увійти до числа призерів. Попри те, що суперники були достатньо сильними, я все ж таки зміг їх здолати. Будемо сподіватись, що вже на наступних змаганнях вдасться здобути золоті та срібні нагороди, – зазначив Є. Григір.

Тепер пара-спортсмен та його команда після відновлення розпочне підготовку до чемпіонату світу, який відбудеться у Молдові (м. Кишинів) з 15 по 25 серпня.

Зазначимо, що загалом збірна України з армрестлінгу виборола 64 медалі: юніори до 15 років завоювали 21 медаль (5 золотих, 6 срібних, 10 бронзових), юніори до 18 років – 18 медалей (4, 8, 6), молодь до 23 років – 13 медалей (3, 3, 7), дорослі – 12 медалей (1, 1, 10).

Олена

Recent Posts

У Кам’янському без НП

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…

14 хв. ago

Поліцейські Кам`янського провели тематичний урок з дорожнього руху для дітей

Хлопці та дівчата дізналися, як правильно переходити вулицю, як орієнтуватися за сигналами світлофорів й де…

20 хв. ago

На Дніпропетровщині під час пожежі загинув чоловік: врятовано 8 людей (відео)

17 жовтня, о 20:03,  в п’ятиповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Героїв Чорнобиля у Нікополі,…

36 хв. ago

Гороскоп на 18 жовтня 2024 року

Овен День вдалий та плідний. Висока працездатність та активність Овнів допоможе їм просунутися у кар'єрі,…

43 хв. ago

Смертельна пожежа у Кам’янському: в квартирі знайшли тіло людини

Вночі 18 жовтня в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, розташованому на вулиці Прибережній Дніпровського району Кам’янського,…

44 хв. ago

На Дніпропетровщині біля церкви шахрайка пограбувала пенсіонерку

Неодноразово засуджена за майнові злочини жінка заволоділа золотими прикрасами 75-річної потерпілої та втекла. Подія сталася…

50 хв. ago