Коли вийде 2 сезон серіалу “Володар перснів: Персні влади” (відео)

Шанувальники чекають на серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон, починаючи з 2017 року, коли компанія Amazon Prime викупила права й зобов’язалася відзняти кілька сезонів.

Ситуація з фентезійним серіалом постійно ускладнювалася, а дата виходу “Володаря перснів: Персні влади” весь час зсувалася. У листопаді 2019-го було замовлено сценарій. Далі виникла затримка у зв’язку з пандемією.

У серпні 2021-го сповістили, що зніматимуть у Великобританії, а не в Новій Зеландії. У жовтні 2022 року врешті приступили до знімань, завершивши роботу у червні 2023-го. Врешті телефани дізналися, коли вийде серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон. Це станеться 29 серпня 2024 року. Графіку виходу всіх 8 серій поки не оприлюднено.

2 сезон обіцяє бути набагато жорсткішим та темнішим за перший. Події розгортаються за тисячі років до “Гобіта” та “Володаря перснів” Толкіна. Глядачі споглядатимуть за створенням кількох нових перснів, а на додачу ще й помилуються пекельним вибухом.

Більшість акторів перекочувала у продовження “Володаря перснів: Персні влади”. Саурона зіграє австралійський актор Чарлі Вікерс. Головний герой перевдягнеться в ельфа, щоб допомогти Келебрімбору, якого зіграє Чарльз Едвардс, кувати нові персні.

Допоки персонажі з першого сезону готуються до вирішальної битви, їм всіляко докучають не лише орки, але й повзучі ліани, черв’ячний слиз та чимало інших бридких субстанцій.

Трейлер 2 сезону серіалу-приквелу “Володаря перснів” маємо можливість переглянути. За першу добу він набрав кілька мільйонів переглядів, що свідчить про зацікавленість глядачів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *