У Кам’янському вітали чемпіонів та віце-чемпіонів Дніпропетровської області з футболу

15 травня на лівобережному стадіоні “Надія” відбулося справжнє футбольне свято: вперше юним футболістам, двум складам ДЮФШ “Надія” 2014-2015 років народження, вручили посвідчення 1-го юнацького спортивного розряду, а також їх нагородили за значні успіхи на обласному чемпіонаті.

Напружені фінали

З осені минулого року до цієї весни команди “Надія”, тренера Миколи Голіка та “Надія” Івана Бєломицева відіграли складний та напружений сезон. Взяли участь в чемпіонаті області з футзалу, де за звання кращого змагалися близько 10 команд. За результатами команда Голіка стала чемпіоном Дніпропетровської області з футзалу серед команд ІІ Ліги 2015 року народження сезону 2023-2024. У фіналі кам’янчани обіграли ДЮСШ “Олімпік” (Слобожанське) з рахунком 3:1. А команда Бєломицева посіла друге місце на чемпіонаті Дніпропетровської області з футзалу серед команд І ліги 2014 року народження сезону 2023-2024. В останньому турі наші хлопці перемогли “FC Sporting” (Дніпро) з рахунком 4:3 і вибороли срібні нагороди.

Тож юних футболістів, до речі, наймолодших вихованців ДЮФШ “Надія”, та їх тренерів привітали з визначними досягненнями, вручили пам’ятні нагороди, а також посвідчення 1-го юнацького спортивного розряду.

Вітали талановиту молодь почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮФШ “Надія” Едуард Коряк, перший заступник голови федерації футболу Кам’янського Ігор Ігнатенко та ветерани футболу.

– Шановні спортсмени, тренери, наші почесні ветерани, батьки та організатори заходу, вітаю вас на цьому чудовому святі, – сказав А.Івашина. – Особливо хочеться привітати наших тренерів Миколу Голіка та Івана Бєломицева, ми вам дуже вдячні за вашу роботу та результат, який ми сьогодні бачимо. За дорученням міського голови Андрія Білоусова вітаю вас з визначними досягненнями, бажаю здобувати ще більше перемог, щоб в Кам’янському відродився великий футбол, який завжди був в нашому місті. Особлива подякам нашим воїнам, завдяки яким ми можемо проводити спортивні змагання та жити під вільним українським небом. Пам’ятаємо про всіх, хто боронить Україну. Слава Україні!

В очікуванні нового сезону

Едуард Коряк наголосив, що чемпіонат, у якому взяли участь юні кам’янчани був дійсно дуже напруженим. Команда Бєломицева в останньому турі боролася за потрапляння в трійку лідерів, та хлопці зробили набагато більше – стали другими. Команда Голіка відіграла чемпіонат по круговій системі, посіла 1 місце, та згодом ще довелося грати в плей-оф, де також всі матчі стали переможними для кам’янчан.

– Дуже задоволений виступами команд у цьому сезоні, вони виправдали наші надії, – зазначив Е.Коряк. – Впевнений, що новий учбовий рік  відкриє нову сторінку перемог, і про нашу “Надію” будуть знати не тільки в Дніпропетровській області, а й по всій Україні.

Після всіх урочистостей, не дивлячись на похмуру та дощову погоду, футболісти провели відкрите тренування, де попрацювали над своїми помилками та покращили свою майстерність. Тепер вони готуються до турніру серед команд 2014-2015 років народження, який пройде 1 червня в День захисту дітей.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, вручили стипендії (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Щорічно у Кам’янському призначається стипендія виконавчого комітету міської…

2 години ago

Кам’янчанок запрошують для участі в освітній програмі “Зростай 2.0”

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує, що в рамках проєкту Good…

5 години ago

Кам’янське втратило захисника

Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 вересня внаслідок ворожого обстрілу, виявивши стійкість та мужність…

6 години ago

Кам’янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN…

6 години ago

Кам’янське долучиться до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування…

6 години ago

У День міста в Кам’янському народився один малюк

Породіллю привітав міський голова Андрій Білоусов. "Щороку вітаємо матусь, які народили немовлят у День міста.…

7 години ago