Минуле постукає у двері: ці знаки Зодіаку до кінця весни возз’єднаються з коханими

Гороскоп на другу половину травня розповість, хто із представників зодіакального сузір’я відновить стосунки з людьми з минулого. Це можуть бути як любовні стосунки, так і зв’язок із кимось із близьких друзів.

Хто зі знаків Зодіаку відновить зруйновані стосунки наприкінці травня, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) із посиланням на Collective World.

Рак

Ваш перший крок до виправлення зруйнованих стосунків – це визнати, що вам завдали болю. У ваших спробах завжди йти великою дорогою, ви тримали в собі все, про що думали та відчували. І це завдавало додаткових збитків. Можливо, ви думали, що так уникаєте драми та намагалися зберегти зовнішній спокій, але у результаті створили внутрішній хаос.

Незалежно від того, що вийде зі спроби укласти мир, вам необхідно усвідомити, що ваш власний добробут є пріоритетом. Будьте вірні собі та ставте в основу власні почуття. Це дозволить підійти до переговорів із позиції емоційної зрілості. А ваш партнер зрозуміє, що вам не байдуже і запропонує способи покращення стосунків.

Скорпіон

Ви збираєтеся зробити немислиме і дати тому, хто вам дорогий, другий шанс. Зазвичай з вами шляху назад немає і, якщо ви когось відрізали – то назавжди, але тут інший випадок. Ви усвідомили, що всі ми люди й робимо помилки. Відмова від лицемірних подвійних стандартів – єдиний спосіб зберегти довгострокові стосунки.

Той факт, що люди іноді нас підводять, не означає, що вони ніколи не зможуть загладити провину. Щоразу, коли ви виявляєте співчуття і прощення, хтось з більшою ймовірністю зробить те саме для вас.

Водолій

Вам доведеться пошукати професійного посередника, який допоможе поновити зруйновані стосунки. Немає нічого ганебного в тому, щоб шукати підтримку там, де вона може принести справжнє зцілення обох сторін. Це може бути психолог, консультант чи близький друг.

Іноді конфлікти, з якими ми стикаємося, більш масштабні, ніж ми можемо впоратися самотужки. Деколи ми не в змозі зібрати всі шматочки воєдино. Завдяки допомозі обидва партнери навчатимуться і зростатимуть, набуватимуть досвіду та зможуть зрозуміти, як інша сторона віддана пошуку примирення. Іноді нам усім просто хочеться відчути, що за нас варто боротися.

Риби

Ви простягнете оливкову гілку комусь у своєму житті, з ким нещодавно були проблеми. Пройшло достатньо часу, і ви забули те, що спричинило початковий розкол. Зараз ви готові рухатися вперед у дусі взаємного вибачення. Ваша уява розігралася при думці про життя, відокремлене від дорогої їм людини, і вони прийняли рішення, що хочуть іншого результату.

Іноді цього достатньо, щоби переломити ситуацію. Щоб одна сторона визнала, наскільки вона піклується про іншу. Ми постійно злимось і сваримося, але важливо повернутися до ідеї, що разом ми кращі, сильніші та щасливіші.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *