На Дніпропетровщині п’яний водій спричинив подвійне ДТП з військовими

Дві бойові машини втратили криворізькі дронарі через п’яного водія.

Про це повідомляє hirchytsya.com.ua.

Оператори дронів роти УБПАК “Люфтваффе” вранці їхали на позицію виконувати бойове завдання, коли раптово з-за повороту на зустрічну смугу вилетіла “Таврія”, – повідомляють на каналі “Рудана”, посилаючись на розповіді самих військових.

За словами військових, перший автомобіль дивом уникнув лобового зіткнення. Але Таврія зачепилася боком та здерла увесь лівий бік автівки військових. Далі легковичок розкрутився та полетів у бік іншої машини військових. Варіантів звертати у ліво чи право у водія не було – великий ризик розбитися, тож, довелося швидко гальмувати і приймати удар.Вискочивши з машини після зіткнення, військові побігли до Таврії, де усередині борсався чоловік. Вибили скло, дістали водія Таврії з автівки. Там вже з’ясувалося, що керманич добряче вживав алкоголь перш, ніж сісти за кермо. Той усвідомив що наробив та кинувся тікати. Далеко втекти не встиг – чоловіка затримали.

На місце викликали правоохоронців. Зазначають, що правоохоронці взагалі здивувалися, як водій Таврії залишився цілим після такого зіткнення. Нетверезий керманич при розмові з поліцією спробував виявити винахідливість та намагався переконати правоохоронців, що то військові навмисне змусили його випити пляшку перед приїздом поліції.Наразі справою займаються правоохоронці.

Військові ж обурені тим, що не змогли прибути на важливе завдання та втратили дві автівки.

 

2
9

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *