Гороскоп на 22 травня 2024 року

Овен

Сьогодні ви можете по іншому подивитися на якусь ситуацію. Можливо, це станеться через якісь новини, вам розкажуть таємницю, або до вас дійдуть плітки. Це слушний день для важливих переговорів, пояснень із партнером, як в особистому житті, так і професійному, а також із кимось із колег, інформує Ukr.Media.

Телець

Гарний день для взаємодії з людьми. Ви сьогодні можете донести свої думки, ідеї, пропозиції до керівництва, колег, близьких. Хтось вирішуватиме юридичні справи, відвідуватиме державні установи. Кохана людина або друзі можуть поділитися планами, які здадуться вам цікавими.

Близнюки

У Близнюків, можливо, буде багато роботи 22 травня. На когось покладуть додаткові обов’язки, на інших — відповідальність, тобто може бути як підвищення на посаді, так і розширення кола завдань, які належить вирішити. Приділіть увагу здоров’ю. Хороший день для лікування зубів, тільки не вечір.

Рак

Гарний день для творчої діяльності, романтики. Якщо покличуть на побачення, то погоджуйтеся. Є шанс познайомитися сьогодні з людиною, у якої будуть серйозні наміри щодо вас. Хтось плануватиме відпустку, купуватиме квитки, бронюватиме житло, розмірковуватиме, що відвідати в далекій поїздці.

Лев

Ви можете зайнятися перестановкою меблів або внести ще якісь зміни у свій дім, наприклад, купіть техніку, текстиль. Для когось це буде часом початку ремонту або будівництва, наприклад, садового будиночка, сараю, житлового будинку. На роботі добре б вибудовувати довірчі, шанобливі стосунки з колегами.

Діва

Активний день у Діви. Хтось буде продуктивно займатися інтелектуальною працею, інші переміщатися містом. Буде багато спілкування, як по роботі, так і в особистому житті. Добре сьогодні зустрічатися з братами, сестрами, друзями. Навчання даватиметься легше, інформація залишиться в пам’яті надовго.

Терези

22 травня Терези вирішуватимуть фінансові питання, активно включатимуться в роботу. День досить продуктивний. Сприятливо сьогодні купувати меблі та інші речі, у яких довгий термін служби, а також здавати медичні аналізи, проходити огляд. Деяких очікує премія від керівництва за добре виконану роботу.

Скорпіон

Ви можете серйозно підійти до зміни своєї зовнішності. Як помічник може бути: перукар, майстер манікюру, продавець одягу, косметолог та інші люди, за допомогою яких зможете внести перетворення. Ваша кохана людина гідно оцінить ваші старання. Також це вдалий день для творчості та її реалізації.

Стрілець

Для Стрільця день підійде для відпочинку більше, ніж для роботи. Не варто перевантажувати себе додатковими обов’язками, але виконуйте роботу якісно. Сприятливо сьогодні займатися прибиранням будинку, позбуватися непотрібних речей. Душевно пройде розмова зі старшим родичем, можливо, ви будете згадувати минуле.

Козоріг

22 травня у Козорога буде активний день. Ви будете багато переміщатися містом або спілкуватися, брати участь в обговореннях, переговорах. Навіть удома з рідними розмови матимуть більш практичний характер. Хороший день для відвідування громадських заходів, конференцій, особливо якщо там можна познайомитися з корисними для вас людьми.

Водолій

Робота займатиме більше часу, ніж зазвичай. Вирішення фінансових питань буде вдалим. Хороший день для покупок, необхідних для роботи, наприклад, ділового костюма, канцелярії, годинника тощо. Можуть відбутися зміни на роботі. Вдалий день для поліпшення стосунків із батьками, зателефонуйте їм.

Риби

Сьогодні ви будете налаштовані серйозно на отримання необхідної для вас інформації. Це може бути як самостійне навчання, читання потрібної літератури, так і вступ на курси. Сприятливо займатися плануванням відпочинку, відрядження, вирішенням юридичних питань, відвідувати державні органи.

Margaret

Recent Posts

Подруга Венздей Адамс намагається розкрити вбивство школярки у новому серіалі від Netflix (відео)

Стрімінговий сервіс Netflix випустив трейлер нового драматичного серіалу "Посібник з убивства для хороших дівчат", знятого…

24 хв. ago

Чи “стане” шлунок, якщо не їсти суп та яка користь від такої їжі

Бабусі та мами завжди говорили, що один раз на день обов'язково потрібно їсти суп або…

53 хв. ago

Завтра у Кам’янському трамвай №2 скоротить маршрут

Про це повідомили у КП "Транспорт". "До уваги пасажирів трамвайного маршруту №2. Завтра, 06.07.2024 року,…

1 годину ago

До уваги кам’янчан: в Україні від 1 вересня може здорожчати пальне

В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального. Комітет ВР схвалив до другого читання законопроєкт про…

2 години ago

Кам`янчанин пограбував перехожого

Поліцейські Кам`янського затримали 41-річного зловмисника, який пограбував перехожого. Нападник відібрав у 59-річного чоловіка сумочку з…

2 години ago

Ознаки того, що у вас сильна аура, завдяки якій ви можете змінювати реальність

"У неї аура сильна, я шкірою відчуваю" — чули коли-небудь цю фразу або, можливо, самі…

2 години ago