Вагітна дружина бізнесмена, який має активи в Кам’янському, розсекретила стать майбутньої дитини

Дружина колишнього віцепрем’єра України, а нині бізнесмена та банкіра Сергія Тігіпка, який є власником кам’янського заводу “Дніпровагонмаш”, нарешті розсекретила стать їхньої майбутньої дитини.

Алла Зіневич перебуває на останніх місяцях вагітності і незабаром учетверте стане мамою. Утім, стать дитини вона не квапилася розсекречувати. Нині ж дружина Сергія Тігіпка нарешті вгамувала цікавість підписників.

У своєму Instagram Зіневич опублікувала кадри, на яких постала в довгій сукні, з укладкою та легким макіяжем. Дружина Тігіпка трішки інтригувала, а потім зізналась, що в них нарешті народиться дівчинка. Так, на кадрах з-за спини обраниця бізнесмена дістала маленьку сукню та додала: “Це буде дівчинка”.

Дружина Сергія Тігіпка – Алла Зіневич / Фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Зазначимо, Алла Зіневич та Сергій Тігіпко вже мають трьох спільних дітей. Подружжя виховує синів – Сергія, Станіслава і Олександра. Незабаром у закоханих народиться дівчинка. Однак для Сергія Тігіпка вона стане восьмою дитиною, адже від попередніх шлюбів він виховує двох доньок та двох синів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *