У Кам’янському пройшов півфінал з футзалу в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»

21 травня у Камʼянському на базі СК «Прометей» пройшли півфінальні матчі 4-го етапу обласних змагань з футзалу в рамках проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

За звання кращого змагалися три команди: команда Кам’янського району – П’ятихатський Ліцей «Тріумф», команда міста Кривий Ріг – Гімназія №72 та команда Криворізького району – Радушненський ліцей.

Привітали юних спортсменів начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, голова федерації футболу міста, головний суддя змагань, Едуард Коряк та начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Кам’янської райдержадміністрації Тетяна Дмитренко. Вони побажали гравцям впевненої гри та перемоги.

Грали команди по коловій системі. За результатами змагань перемогу отримала Гімназія №72. Гравці впевнено виграли обидва матчі – у Радушненського ліцею з рахунком 3:0, а у «Тріумфа» – 2:0.

Едуард Коряк зазначив, що змагання пройшли на високому рівні, а всі команди продемонстрували хорошу підготовку та якісну гру.

Олена

Recent Posts

Юні кам’янчанки стали переможницями премії «Нескорені таланти України»

Учениці Мистецької школи №1 Софійка та Марійка Павлови стали переможцями премії «Нескорені таланти України»2024  Енциклопедії…

15 секунд ago

На Дніпропетровщині безвісти зник 26-річний чоловік

Поліція розшукує жителя Новомосковського району Сергія Мазницю. 26 – річний житель села Панасівка з 31…

30 хв. ago

Прикордонники зірвали «матрацний» рейс до Молдови мешканців Дніпропетровщини

Реалізуючи оперативну інформацію, прикордонники Могилів-Подільського загону вночі зупинили у прикордонні легковий автомобіль. В автівці, окрім…

1 годину ago

У Кам’янському без надзвичайних подій

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "На території міста протягом ночі надзвичайних подій не…

1 годину ago

Ворог продовжує обстрілювати Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Не знає спокою від ворожих атак Нікопольщина. Окупанти…

1 годину ago

У Кам’янському районі виявили кишкову паличку в дитсадку

Кам’янське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області інформує щодо випадку захворюваності на гостру…

2 години ago