MONATIK презентував атмосферний танцювальний кліп “А що?” (відео)

Дворазова номінантка на Grammy Таню Муіньо, яка працювала над номером alyona alyona & Jerry Heil на Євробаченні, зняла новий кліп для MONATIK. Це 20-та спільна робота тандема MONATIK та Муіньо, які зняли свій перший кліп “Кружіт” ще у 2016 році. Зйомки нового кліпа “А що?” проходили в Києві.

За сюжетом, у кліпі на трек “А що?” артист постає перед судом присяжних. Спочатку вони йому аплодують, слідом засуджують і навіть хочуть розлучити його з головною героїнею. Відео демонструє, щоуспільний осуд хоч раз переживав майже кожний, хто робив щось щиро та від усього серця. Проте артист залишається вірним собі і в фіналі відеороботи міцні почуття, сильне бажання та віра все одно перемагають темряву.

 

На своїй сторінці в Інстаграм Дмитро Монатік зазначив, що кліп “А що?” є частиною екранізації майбутнього мюзиклу. Ймовірно, артист зараз працює над створенням другої частини “Ритму”. В деяких рядках нової пісні MONATIK згадує Одесу та Чорне море. Артист зазначає, що цей кліп зокрема і присвята Одесі, рідному місту Таню Муіньо, де вони зняли разом не одну відеоработу.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *